Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، توسعه زیرساخت ها از الزامات مهم رشد اقتصادی و افزایش رفاه عمومی در هر کشوری به شمار می رود.

سرمایه گذاری مستقیم بر روی زیرساخت‌ها منجر به فراهم شدن امکانات تولیدی شده و فعالیت های اقتصادی را تحریک می‌کند و با کاهش هزینه های تجارت و انتقالات باعث بهبود رقابت پذیری و در نهایت توسعه و رشد اقتصادی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه حمل و نقل جاده ای، به عنوان یکی از مهمترین شاخص های توسعه اقتصادی محسوب می شود و کارشناسان و اقتصاددانان معتقدند برای توسعه واحدهای اقتصادی باید واحدهای توسعه حمل و نقلی جاده ای ایجاد شود.

براساس شاخص های توسعه اقتصادی و رونق و پویایی اقتصادی در مناطق مختلف از جمله روستاها و مناطق دور افتاده ای که در بن بست قرار گرفته اند دسترسی به جاده می تواند تاثیر بسزایی در تحول این مناطق داشته باشد.

بهره برداری از پروژه کلور به درام موجب جذب ترافیک از اردبیل به طارم می شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: احداث راه کلور – درام منافع قابل توجهی برای استان زنجان دارد و از سوی دیگر با بهره برداری از این راه از ۲۰ هزار ترافیک روزانه اردبیل پنج هزار مورد آن جذب شهرستان طارم خواهد شد.

 مسعود بیات منش اظهارداشت: با جذب این میزان ترافیک به طارم، این شهرستان به ویترین فروشگاهی تبدیل و از بن بست خارج خواهد شد، از طرفی نیز محصولات کشاورزی آن بدون واسطه به دست مصرف کنند می رسد و به لحاظ اقتصادی نیز سرانه درآمد آن نسبت به زمان کنونی ارتقا خواهد یافت.

وی یادآوری کرد: این پروژه ملی ۲۲ کیلومتر در استان زنجان است، که از این میزان بیش از ۱۱ کیلومتر راه روستایی ساخته شده و ۱۰ و نیم کیلومتر دیگر نیز مسیر اصلی کلور به درام است.

به گفته وی، با اجرای این طرح، جذب ۳۰ تا ۴۰ درصد ترافیک استان اردبیل از مسیر گردنه حیران – اسالم –پونل - سرچم - تهران به سمت زنجان خواهد بود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: اردبیل جزو استان هایی است که راه مناسب و ایمنی به پایتخت ندارد که بتواند در چهار فصل سال به استفاده کنندگان خدمات دهد، این استان در گذشته برای تردد به تهران از مسیر گردنه حیران - قزوین - رشت استفاده می کرد که بعد از ساخت جاده اردبیل - سرچم ۹۰ درصد از ترافیک این استان به اتوبان زنجان – تبریز جذب شد.
بیات منش ادامه داد: با ساخت راه اردبیل – سرچم ۳۰ درصد ترافیک در اتوبان زنجان – تبریز در این استان افزایش یافت.
وی خاطرنشان کرد: هرچه ترافیک عبوری از استان زنجان افزایش یابد شاید به لحاظ نگهدارم جاده ها مشکلاتی داشته باشد اما منافعم را به لحاظ شغل های خدماتی ایجاد می کند.
مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: برای مسئولان وزارت راه و استان اردبیل و در حال حاضر مسیر سرچم - اردبیل نیز برای این استان راه مناسبی نیست، افزود: آنها به دنبال احداث کریدور اردبیل – خلخال - کلور - درام - منجیل هستند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان نیز گفت: پروژه کلور - درام به طول ۱۰ و نیم کیلومتر است که در دست ساخت قراردارد.

به گفته اصغر اسماعیلی، در سال ۹۳ چهار کیلومتر از این پروژه را آسفالت کردیم و عملیات ابنیه در چهار کیلومتر دیگر آن به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در بیش از هشت کیلومتر از پروژه عملیات پل سازی و خاک برداری به پایان رسیده و خاک ریزی در حال انجام است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان گفت: عملیات خاک برداری نیز در حدود یک کیلومتر در دست انجام است.

اسماعیلی اظهارداشت: قسمتی از این پروژه به طول حدود ۴۳ کیلومتر در استان اردبیل قرار دارد و افتتاح این طرح در حوزه استان زنجان برای سال آینده امکانپذیر است.

 وی تاکید کرد: برای افتتاح کامل و رفتن به زیر ترافیک باید عملیات آن در استان اردبیل نیز به پایان برسد تا پروژه ۲ استان به هم متصل شود.

 معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان، شروع ساخت این پروژه را از سال ۱۳۹۵ بیان کرد که از در مقطعی به دلیل نبود اعتبار تعطیل بود.

اسماعیلی یادآوری کرد: در زمان حاضر ساخت هر کیلومتر راه نیازمند ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی افزود: پروژه کلور به درام مسیر جدیدی است که بازگشایی شده و از طرفی نیز این مسیر کوهستانی است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان گفت: از اعتبار مصوب برای این پروژه که ۶۳۰ میلیارد ریال است از این میزان تاکنون ۴۴۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

به گفته اسماعیلی، ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اتمام پروژه کلور به درام نیاز است.
به گزارش ایرنا، استان زنجان ۶ پروژه راه سازی مهم ملی دارد و همزمان هفت جاده با این پروژه ها ساخته می شود که چهار جاده مسیر اصلی برای ارتباط با استان های همجوار اردبیل، گیلان، آذربایجان غربی، کردستان و همدان است و سه جاده به بزرگراه تبدیل می شود که این جاده ها در شبکه بزرگراهی درجه یک کشور و آسیایی قرار دارند.

استاندار اردبیل نیز ساخت راه کلور – درام را یکی از مطالبات مردم این استان و زیرساختی برای توسعه بخش های گردشگری و جذب سرمایه گذاران دانسته و گفته است: با توجه به این اولویت‌ها و مطالبه جدی مردم جنوب استان، با فوریت و از محل سفر رئیس جمهور ۲۸ میلیارد تومان منابع برای تکمیل این محور ارتباطی اختصاص داده‌ شده  است تا کار متوقف نشود و این پروژه تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

سید حامد عاملی افزوده است: امسال ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیز از محل ماده ۵۶ و همراهی بانک عامل به راه ارتباطی کلور – درام اختصاص می یابد که در کنار اعتبارات ملی و استانی، تخصیص این منابع در ۶ ماهه اول امسال پیگیری می شود.

 پروژه محور ارتباطی طارم - منجیل زمان سفر به این منطقه را ۴۵ دقیقه کاهش می دهد

محور ارتباطی طارم - منجیل نیز که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کا رکرده و از پروژه‌های دارای ردیف ملی در حوزه راه بوده است، به دلیل نبود اعتبار کافی تاکنون به بهره برداری نرسیده است.

این پروژه به طول ۱۰۵ کیلومتر است که ۸۰ کیلومتر آن در داخل استان و ۲۵ کیلومتر هم در استان گیلان است. این محور یک پروژه مهم است و ارتباط استان‌های شمالغرب را با استان‌های شمالی تسهیل می‌کند.
از مجموع قطعات این پروژه، عملیات اجرایی ۳۰ کیلومتر باقیمانده در دست اجرا است و بر اساس پیش بینی ها امسال این پروژه به مرحله بهره برداری می رسد. 

مدیرکل راه و شهرسازی زنجان با بیان اینکه با اجرای راه اصلی منجیل به سه راهی طارم ۴۵ دقیقه مسیر تردد کوتاه می‌شود، گفت: برای تکمیل پروژه محور سه راهی طارم – منجیل نیز ۱۲۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه محور طارم - منجیل در فازبندی‌های مختلف در محدوده استان زنجان و شهرستان طارم انجام می شود که حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلومتر بین شهرستان زنجان و طارم (بین روستاهای سولوچای تا بالای روستای سرخه‌دیزج) نیازمند اعتبار بالایی است و به دلیل کُندی در تخصیص آن، تاکنون تکمیل نشده است.

معاون برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان نیز با اشاره به بودجه‌های تخصیص یافته به مصوبات سفر سال گذشته رییس جمهور به زنجان گفت: برای پروژه های این بخش هفت عنوان پروژه با اعتبار ۱۱۵ میلیارد تومان از ۱۴۲۰ میلیارد تومان مصوب شد.

احمد خداوردی افزود: ۴۷۷ میلیارد تومان از مجموع منابع مصوب سفر سال گذشته رییس‌جمهور به زنجان صرفاً از منابع سازمان برنامه و بودجه و مدیریت و برنامه‌ریزی استان در قالب اعتبارات عمرانی تامین و برای ۴۳ عنوان پروژه به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

وی افزود: سفر هیات‌ دولت به این استان در مجموع ۸۳ عنوان مصوبه عمرانی با بیش از ۴۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار، ۲۱ مجوز و ۱۵ مورد مصوبه برای تسهیلات بانکی به همراه داشت که بر اساس تقسیم کار انجام شده، اقدامات عمرانی از سوی این سازمان پیگیری می‌شود.

بهره برداری از محور ارتباطی زنجان - طارم - منجیل علاوه بر تسهیل در تردد، کاهش چشمگیر مصرف سوخت و سفری ایمن‌ را برای هموطنان به دنبال خواهد داشت.

استان زنجان پنج هزارو ۸۴۰ کیلومتر راه ارتباطی دارد که از این میزان، ۲۰۰ کیلومتر آزاد راه، ۱۱۳ کیلومتر بزرگراه، ۳۴۲ کیلومتر راه اصلی و ۹۷۴ کیلومتر راه فرعی است.

برچسب‌ها وزارت راه و شهرسازی افتتاح پروژه زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی افتتاح پروژه زنجان وزارت راه و شهرسازی افتتاح پروژه زنجان کل راه و شهرسازی استان زنجان مدیرکل راه و شهرسازی میلیارد تومان محور ارتباطی استان اردبیل میلیارد ریال کلور به درام بهره برداری کیلومتر راه پروژه کلور زنجان گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۱۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • پایان کار پایانه شرق در تهرانپارس تا پاییز/ پایانه جدید خرداد افتتاح می‌شود
  • آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان